BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, February 20, 2011

I don't mind.

Yeah, tadi tgh study. Then, mama Malis ckp dkt mama *Misha, kau taktau ke anak Rozi kene tumbuk dkt asrama MRSM Kuantan? Tadi paklong Jun baru call mak. Then, mama ckp *Yeke? Taktau pulak Misha. Kak, Ammar ade msg kakak? Then, aku jwb *Takde pun. Okay then, aku trkejut gile la en. Sbb semalam dia baru text aku ckp psl study. Then, tadi dia dah kene. Aduh, serious aku takcaye. Aku terus text dia, then dia ckp "I'm feeling a little dizzy." Okay then, aku tak ckp pun psl kene tumbuk tu. Pastu, dia ckp yg dia demam -.- Bila aku tanye, dia taknak ngaku pun. OMG, asal kau taknak story jea doe? Heihh -.- Takpe la, maybe ade sbb kau taknak bgtau aku. Anyway, take care. Anythng bgtau aku :)


p/s : I'm worry about U.

Saturday, February 12, 2011

You,

Hari jln seperti biase, and makin hari makin ramai kwn SMKSJ2 yg aku trjumpa. Yeah, haritu jumpa Che. Then, hari Khamis aku tuition English Class. Armi pun ade dsitu :) Haritu aku g kedai, then trjumpa Naufal, Eyzam and Ebal. *Whoooo thank god. Aku brsyukur sgtsgt, even dpt jumpa sekejap jea. Hilang rindu aku dkt diaorg, Naufal dah tinggi doe. HAHA, dulu same tinggi dgn aku. Now, kau yg banyak calcium :) Takpe, kita lwn okay? HAHA, dulu kau taknak senyum dgn aku pun. Tah ape yg kau nyirap dgn aku pun aku taktau lah, but now kau senyum dgn aku sampai ke telinga. *LEBAR WEHH :D
HAHA, takpe. Tu baru trserempak en? Nanti kita jumpa ramai ramai straight to the point ok? HOHO



p/s : miss ya all friends.

Tuesday, February 8, 2011

Merepek.

Tadi ade latihan rumah sukan, then aku balik pukul 06:30 dgn kembar sekali. HAHA, then bila dah abes tu. Aku duduk dkt BPA, buat h/w. Pastu, Danish and Farees dtg dkt aku. Diaorg teman aku buat h/w :) Diaorg pun buat lah sekali en? HOHO, then kwn kwn Farees semua lalu and ckp *Woi, kau buat ape ha? Dating dgn awex ke? HAHA, aku pun pecah perut lah time tu. Yeah! mmg aku ni GF Farees lah en? Aku wonder betul dgn kwn diaorg ni. Aslkan aku jalan dgn Paan jea, kwn dia ckp *Kau curang dgn Ras eh? -.- Merepek lah doe. HAHA, enough. For ur information, I'm twin's sister ok? *PAYAH BETUL -.- HAHA



Oi! HAHA, best gila ni. Tadi aku jumpe Che yg dicintai :) *Whooooo rindu gila babun dkt kau doe. HOHO, dah lame taktengok muka kau. So lain mcm lah sikit en? Its different as before. I mean, U are pretty! HAHA, syg kau tahap kucing parsi :p


Sorry la wehh, aku tak sombong yg kau sangkakan okay? Aku dah penat la doe, kau ckp aku sombong la pe la. Padahal, aku dah senyum dkt kau. Its not enough to U? Oh, ok. SORRYY -.- Maybe aku jea yg busy, yea. Mmg pun, aku rase mcm dah tak mcm dulu. Yg nak enjoy sana sini, now my time is full pack!




p/s : potong and layer same lah en? *BUEK MALU JEA EKAU FARRA -.-

Sunday, February 6, 2011

you,

video

The best McD.

Dia text aku then tanye dkt mane. HAHA, aku pun wonder lah en. Aku pun reply text dia, then ckp dkt rumah jea. Dia ajk aku g McD *Whoooo, tuhan jea yg tau betapa gelabahnye aku. HOHO, aku pun tarik nafas slow slow. Pastu, jumpe papa and mama. Mintak permission dulu en? Green light wehh! :D HAHA. Pe lg, jln la en. Dia, kakak and adik dtg jemput aku *susah jea -.- Then, around 09:30 p.m dia sampai. Terus g McD, jam gila doe. HOHO, chill jea. Anyway, nice to meet U all and tonight is the best night for me!


p/s : Thankyou so much more! Ily tengit :p

Friday, February 4, 2011

bengong.

Haritu dkt Kuantan, kiteorg otw nak g pantai dkt Teluk Cempedak. Then, dlm prjalanan tu. Aku tanye papa *Kita nak g pantai ke pa? Mcm nak hujan jea. Then Paan menyampuk *Eleh kau kak, biarlah. Aku tau la kau BUSUK MASAM! Aku nyirap jea doe, HAHA. Aku pk dlm kete jea *POYO jea ayt HOHO -.- Then, Paan takde keje nak drop aku. If kau sorg jea nak drop aku, aku takkesah pun. Tapi ni kau nak hasut papa pulak en, mmg unfair lah! Paan ckp dkt papa *Pa, ckp BUSUK MASAM. Papa pun ckp *BUSUK MASAM. HAHA, aku dah speechless time tu -.- Mama pun gelak jea, siot wehh. Takpe, aku chill jea ni. Dah bape kali kau drop aku *sekali jea kot, HAHA.



Semalam, aku g Paroi and family. Then, Farees jea yg takde. Dia g theatre dkt Seremban 2. Then, lps tu g Giant jap. Farees nak beli brg. While Farees beli brg, aku and Syalina g MPH aw. Aku tgok buku Nexus, Syalina tgok novel pe tah. Dpan aku ni ade 3 org perempuan, tapi aku tak pandang pun. Kirenye busy dgn buku lah en? Mmg aku tak perasan pun sape manusia tu semua. HAHA, manusia tu betul betul brdiri dkt dpan aku. Dia pun sibuk tgok buku, mmg tak perasan lah en? HOHO, dlm bberapa minit tu. Agk lame jugak la, aku ingt nak blaa. Then sebelum tu aku pandang manusia tu. Aku dah mcm kena heart attack tahu? HAHA, punye la lame aku duduk situ. Aku boleh tak perasan pulak. Rupe rupenye, 3 org manusia tu cikgu aku and anak dia. HAHA, cikgu Rugayah sch SMKSJ2. *WHOOOO mmg kabut gila lah aku time tu. Aku terus g dkt Syalina and tarik dia keluar dari MPH tu, HAHA *gelabah wehh. Aku bukan taknak jumpa, malu jea kot. HOHO, dgn tak brtudung en? Kang tak psl psl kene cubit -.- Siot jea. Mcm cikgu tu takkenal aku jea, apalah aku ni. HAHA

Tuesday, February 1, 2011

Thank God,

Alhamdulillah, aku dah sampai Kuantan :) Rumah cousin aku yg baru, cool rumah dia. HAHA, best. Ada karaoke, dgr diaorg melalak jea. to Madee *kau chill jea okay? Aku takkesah pun actually. Aku dah biase kot ;) Kauorg kenal aku en? HOHO, syg kau do. Maybe hari Khamis aku balik. Dlm kerete td, papa ckp dkt Paan *Abg, ni dkire nak balik raya Cina dkt rumah mertua abg la ni. Siot jea papa -.- Paan pun malu malu babun *ELEH KAU PAAN, POYO JEA. Hahaha, bangga lah tu en? enough, jgn nak lebih ok? *lalalalala